Riktigt god och nyttig mat

Qinoa med rödlök, grillad Haloumi, paprika, soltorkade tomater och färsk basilika. Mat kan knappast smaka mer fräscht än så här! Koka gärna ett ägg och dela i två halvor till också. Funkar lika bra till vardags som till helgen. Lycka till!

Qinoa med rödlök, grillad Haloumi, paprika, soltorkade tomater och färsk basilika. Mat kan knappast smaka mer fräscht än så här! Koka gärna ett ägg och dela i två halvor till också. Servera med 3-4 skivor tunt skivad Serano. Ringla till sist över en god Cremébalsamico. Funkar lika bra till vardags som till helgen. Bon apetit!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0