Fredag imorgon

Och det ska bli så skönt!
Jag vet inte vad det är frågan om men jag är så himla trött att man knappt tror det är sant!
Jag tänker ta mig en välförtjänt sovmorgon både lördag och söndag och det ska bli så skönt!
På lördag kväll blir det tjejfest, en god vän till mig står som en av arrangörerna och såna initiativ borde tas oftare av alla! För när vi väl ses så har vi ju vrålkul!

Novas ungar växer så det knakar och dem börjar bli rätt söta nu. Igår blev dem 1 vecka gamla och de har förändrats massor sedan de föddes, i början ser de ut som små nakna flodhästungar men vid 3 veckors ålder är det helt bedårande.

Nu ska jag ta en kopp te med min man och slappa lite framför tv:n innan det är dags att sova så man orkar upp imorgon bitti, snark...!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0