Det är de små sakerna som gör livet ljuvt

Som idag tex, då började jag dagen med att möta upp en av mina bästa vänner på Bomans hotell i Trosa för att äta en långsittarfrukost. Nästan alla tycker väl om att äta hotellfrukost, eller? Jag älskar det i alla fall! Jag tycker det känns som sann vardagslyx att få göra såna små men ack så vktiga saker för sitt eget välmående. Utbudet på vad man kan tänkas äta till frukost var alldeles perfekt och vi blev sittandes i nästan 2 timmar. Gud vad jag tycker om min fina vän. From nu ska vi bli bättre på att ta oss "egentid" tillsammans, dessa stunder är sannerligen guld värda.
Så ett tips till alla som vill unna sig lite extra lyx i livet tillsammans med någon de tycker om - Ät en hotellfrukost på något mysigt ställe! Denna kostade bara 125 kr och det är väl ändå en liten peng för en enormt bra start på dagen?
Nu bär det av till storstaden med min familj där jag och barnen ska shoppa höstskor och sen blir det bio, Smurfarna på 3D. Efter det ska vi till min underbara lillasyster med familj där vi ska få bli bortskämda med middag. Vilken dag! =)
Hoppas alla ni läsare får en underbar lördag!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0