Kattutställning!

Ikväll har jag anmält Bruno och Noomi till Östkattens utställning i Norrköping, det ska bli himla roligt! Först hade jag tänkt åka på lördagen  den 15:e oktober men eftersom Noomi blir 10 månader på söndagen så valde jag den dagen i stället, kanske har hon då chansen på ett CAC. (Hoppas hoppas!!) Nu är det nog dags att ta sig en funderare gällande burskynkena, ska jag kanske sy nya? Jag gillar ju att sy - jag är inte alls bra på det, men jag gillar det och det är väl ändå det viktigaste? ;-) Så kanske blir det att åka iväg i helgen och titta på lite nya tyger. Mmm, så får det nog bli! =) Tänk vad lite utställningsplaner kan pigga upp en crazy cat-lady! ;-)

Bilden här nedan är på min hane, S*Wild Things Q, eller kort och gott Bruno som han kallas till vardags.Kommentarer
Petra

Wow vad läcker han är :D

2011-09-15 @ 22:24:33
Therese

Tack! Jag är ju visserligen väldigt partisk och kär i denna lilla filur, men jag bara måste hålla med dig, han är något alldeles extra! Kram!

2011-09-16 @ 17:00:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0