Lite kattfoton

Jag fotade våra katter idag och har valt ut en bild vardera på dem. Se och njut kära läsare, finare katter är svåra att hitta! ;-)

Först ut är Bruno, han är under utveckling som ju synes på denna bild, men pussvänligare katt finns nog inte. På den här bilden ser hans öron små ut men i verkligheten är dem superstora! Bruno får 2 bilder, den undre har min dotter tagit, den är inte så skarp, men vem ler inte när man ser en sådan härlig bild? =)

 

Sen kommer Nova. Hon börjar bli rätt rund om magen nu:
Och så en close-up på vår fina Noomi:

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0