"Snart fredag..."

Precis så stod det på Trosabussens rullande text ovanför framrutan. Helt underbart att få ett sånt möte på vägen utanför vår lilla stad, speciellt när solen sken mellan molnen och skapade en fantastiskt fin solnedgång. Då kändes det så... Ja, hur ska jag säga... Riktigt mysigt, att bo i den här trevliga lilla staden!

Nu är Nova äntligen hemma och det är skönt att ha henne här igen. Nu håller vi tummarna stenhårt att parningen gjorde succé! Hon är så klart trött men verkar ändå tycka det är skönt att vara hemma.

Idag blev det givetvis vilodag eftersom schemat var späckat, men imorgon är jag back on track igen!

Jag har en känsla av att den här helgen kommer bli riktigt riktigt bra, har en del överraskningar planerade för mina närmsta, och dem har inte en aning... ^^ Mmm, så är det!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0