Länge sen

Oj vad tiden gått sedan jag bloggade sist!
Det har varit mycket på jobbet och mycket på fritiden med.
Vi har julklappshandlat, haft full rulle med middagar både här hemma och borta hos släkt och bekanta, den här hösten har varit galen med sitt fullspäckade schema!
På jobbet kämpar vi fortfarande med flytten. Vi som redan kommit in i den nya lokalen har en hel del pyssel med att få alla datorer och apparater att fungera som innan flytten. Och de som fortfarande är kvar i den gamla lokalen har fullt upp med att springa emellan för att låna våra skrivare och skriva i våra pärmar för avraporetingar osv. Men det kommer bli så himla bra när allting är färdigt! =) Men nu längtar vi alla efter att få bli samlade igen.

Kattungarna växer på sig och är så underbara. Ett par av dem är ena riktiga filbunkar som alldeles säkert inte kommer vilja göra någonting annat än att kelas hela dagarna i ändå när de blivit lite äldre.

Igår var det ju 1:a advent och vi var på Trosa julmarknad. Det doftade av brända mandlar och vid biblioteket bjöds det på pepparkakakor och glögg. Ett par tomtar gick runt på torget och hälsade på barnen, det var ju givetvis mycket uppskattat. Flickorna fick köpa sig några strutar med "julkarameller" och de var jättenöjda med dagen.

Jag har inte tränat på sååå länge, vet inte vad sjutton det är med mig men lusten finns inte där! ><
Blir irriterad på mig själv varje kväll när jag går och lägger mig, för då tänker jag att lika gärna som jag mig den där timmen i soffan så hade jag kunnat gått en pw med Otto. Men jag är så trött efter jobbet och finner ingen energi. Snart SKA jag i alla fall ta mig ordentligt i kragen för så här kan jag verkligen inte fortsätta!

Det kanske vore något att önska sig i julklapp förresten, ork på burk!

Ha det gott alla mina läsare!


Sanna ord om barn...

Ett barn som kritiseras
lär sig att fördöma.
Ett barn som får stryk
lär sig att slåss.
Ett barn som hånas
lär sig blyghet.
Ett barn som utsätts för ironi
får dåligt samvete.
Men
Ett barn som får uppmuntran
lär sig förtroende.
Ett barn som möts med tolerans
lär sig tålamod.
Ett barn som får beröm
lär sig att uppskatta.
Ett barns som får uppleva rent spel
lär sig rättvisa.
Ett barn som får känna vänskap
lär sig vänlighet.
Ett barn som får uppleva trygghet
lär sig tilltro.
Ett barn som blir omtyckt och kramat
lär sig känna kärlek i världen.


Beyonce

Precis den här hårfärgen skulle jag vilja ha. Jag ska gå runt i helgen till lite olika frisörer och höra om det finns någon som är sugen på att försöka göra det på mig. Just nu är mitt hår väldigt mörkt, men jag skulle så gärna vilja prova att ljusa upp det en gång, och så "kastanjeguldigt" som Beyonce har, det är så himla snyggt!!

Höstmörker!

November kom och det totala mörkret med det. Blä!
Men mycket cred till min närmsta granne dock som byggt ny veranda som hon älskar att ha massa ljuslyktor på och ljusslingor kring, det gör att man inte bara känner att julen närmar sig utan mörkret blir ju även lite mysigare.
Jag är ju ett stort fan av ljus under denna årstid, jag förbrukar massor och tänder ljus varenda kväll.
Längtan till solen och värmen blir ju ENORM!!!

Min man har jouren den här veckan och jag har bara sett honom i dörrhålet när han kom hem och vände när larmet gick igen. Jag som känner mig lite trött och kramsugen och hade längtat efter att få krypa under en filt med honom i soffan och få bli kliad på ryggen, men det får bli någon annan kväll. Ikväll får jag hålla till godo med min nya ELLE som låg i brevlådan, yippi!! Så massa ljus, en stor kopp te och favvotidningen blir det, lät ju verkligen inte fel!

Sen sätter jag nog på den här i lurarna och drömmer mig bort till "GLAMLAND"! <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/hbnPkK76Ask" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tjing tjing!

Nya iPhoneskal

Dem här skalen har jag köpt till min iPhone. Jag kan inte starta upp den förrän på måndag då mitt nummer flyttas över till min nya operatör, men det heter ju "den som väntar på nåt gott...."
Det vita med silver på och det rosa är "jobbskal" och dem blingiga är till all annan tid =) Som ni redan förstått så tycker ju jag att det ska vara mer bling åt folket, även i vardagen! ;-)

Jag har en känsla av att det här blir en riktigt bra helg, vi är bortbjudna på middag ikväll och tjejfest imorgon och så Fars dag på söndag, helgen är laddad med överraskningar och roligheter, och så förstås massor med kattungegos! Lucky me!

Trevlig helg på er allihopa!





Fredag imorgon

Och det ska bli så skönt!
Jag vet inte vad det är frågan om men jag är så himla trött att man knappt tror det är sant!
Jag tänker ta mig en välförtjänt sovmorgon både lördag och söndag och det ska bli så skönt!
På lördag kväll blir det tjejfest, en god vän till mig står som en av arrangörerna och såna initiativ borde tas oftare av alla! För när vi väl ses så har vi ju vrålkul!

Novas ungar växer så det knakar och dem börjar bli rätt söta nu. Igår blev dem 1 vecka gamla och de har förändrats massor sedan de föddes, i början ser de ut som små nakna flodhästungar men vid 3 veckors ålder är det helt bedårande.

Nu ska jag ta en kopp te med min man och slappa lite framför tv:n innan det är dags att sova så man orkar upp imorgon bitti, snark...!

Så mycket gåshud!!

Får man av den här tjejens totala hitlåt, den är så bra!!
Heja Moa i Idol 2011!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=qxaRcGYXS7Y 

Också en fin låt...

Jag är ju en sån rnb-nörd och den här är så fin!
http://www.youtube.com/watch?v=32wWqHbIHpw

Fin låt...

http://www.youtube.com/watch?v=eab9JrgtY6E 

Bebisbomb!

Här kommer en serie bilder på våra små underverk, Det är allt annat än enkelt att fota så här små kattungar eftersom de rör sig hela tiden och mamma katt vill inte vara utan dem speciellt länge, men dessa foton hann jag i alla fall knäppa!

Först ut är Marc Jacobs, en välpälsad liten hane:



Sen har vi underbara Hugo Boss:





Sen kommer bilder på Jimmy Choo:





Sen kommer den ena av honorna: Miuccia Prada:





Och sist ut är Coco Chanel:



Kattungar!

Idag fick Nova 5 fina bebisar, 3 hanar och 2 honor. Förlossningen har varit långdragen och det tar på krafterna att sitta brevid också vill jag lova, så jag lär somna tidigt ikväll. 
Vi har valt att kalla kullen för "The catwalk" och ungarna heter

Hugo Boss
Jimmy Choo
Marc Jacbos
Coco Chanel
Miuccia Prada.

Här nedan kommer lite snabbknäppta bilder, bättre bilder kommer senare när allt lugnat ner sig lite.







iPhoneskal.se

Det här nya iPhone 4-skalet från Swarovski Crystal är täckt med
mer än 1500 Swarovski-kristaller. Det är tufft och tåligt med en fin
efterbehandling, vilket ger den en jämn och mycket vacker reflekterande yta. Den är byggd
så att du kan komma åt alla knappar på din iPhone 4 utan att behöva ta bort skalet.

Kolla in dem på den här superbraiga sajten för snygga iphoneskal och tillbehör!

http://www.iphoneskal.nu/product_info.php?products_id=1662

Den här står helt klart högst uppe på min önsklista nu!

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0