Nu är det nära

Nova har "hämtat upp mig" ett par gånger till bolådan, men sen går hon ner efter ett tag. Tror hon vill reka med mig att jag vet var det är vi ska hålla hus när det väl är dags.

Jag har haft en helvetesvärk i magen sedan i går kväll så jag hoppas att det går över tills förlossningen startar, jag vill vara helsskärpt och med hela tiden!

Jag uppdaterar så fort något nytt händer!

Receptdags

Ok, här kommer ett helt galet gott recept på min favoritsallad!
Den är verkligen yummi yummi och givetvis nyttig! =)

Du lägger i så mycket du själv vill av varje sak, allt beror ju på vad man tycker mest om och hur många man tänkt göra för, men detta är i alla fall grundreceptet!

Babyspenat
Strimlad eller hackad röd lök
Egenrostade solroskärnor
Kokt avsvalnad eller kall Qinoa
Kokta ägghalvor
Handskalade räkor
Grillad eller stekt Haloumiost
Soltorkade tomater
Strimlad röd paprika
Avocado

Enkelt, men åter igen - Himmelskt gott!

Strimla över Cremebalsamico och använd någon Italiensk Olivolja av hög kvalitet för bästa smakupplevelsen!

Lycka till! =)

iPhone 4 S

Imorgon släpps den och jag kan ju som väntat inte motstå den... Men jag var rätt sent ute när jag beställde min så jag får snällt vänta mellan 4-6 veckor, och jag får skylla mig själv, det är ju inte direkt någon överraskning att den skulle vara slutsåld redan innan den släppts.
Hur som helst så har jag så klart beställt en vit, min förra var svart och nu kände jag för lite nytt. Tycker den är supersnygg och längtar massor tills jag har den hemma!


Under veckan som varit så har jag och min make köpt en ny soffa som vi verkligen hoppas få hem under helgen, för den gamla sålde vi direkt till en arbetskollega till Patrik så den åker imorgon och det vore onekligen trist att vara sofflös under helgen... =/ Det ska bli så skönt att få en ny större soffa med dubbla divaner, barnen är ju inte direkt några småbebisar längre och har blivit duktiga på att breda ut sig över soffan så det större utrymmet är mer än hjärtligt välkommet!
När vi köpte soffan så köpte vi också en ny "glansig" rund ryamatta, den är så in i bomben glammig! Me love!! 

Jag undrar lite var sjutton den här veckan tog vägen egentligen, den susade verkligen förbi. Antar att det är så det är när man har mycket att göra. I helgen ska vi inte göra någonting direkt, det blir en skön helg utan måsten, och det var mycket länge sedan vi inte hade späckat helgschema och det ska bli superskönt!

Tjingeling! =)

Busy weekend...

...för att uttrycka sig milt!!
I fredags åkte jag med min familj till vår lokala Zoo-butik och handlade massor med djurfoder så nu har vi bunkrat för ett bra tag framöver!
Men det var så mycket mer jag behövde som de tyvärr inte hade där så på lördagen klev vi upp rätt skapligt, storstädade och gjorde rent hus big time sen åkte vi iväg till Bromma Zoo och handlade resten, bla en ny Bia-bädd till världens bästa boxer och ersättningsmjölk utifall att det skulle behövas när Novas bebisar kommer om lite mer än en vecka! =) 
När vi var där så såg jag att dem fått in pEi Pods och först blev jag eld och lågor men när vi tittade närmare på dem så kände jag mig inte längre lika uppspelt... Det var absolut inget fel på dem!! Men jag hade nog föreställt mig att de skulle vara av lite hårdare plast och att dem skulle vara "helgjutna" men man såg jättetydligt en rand där de länkats samman plus att man såg ett rätt stort störande hål på sidan som uppenbarligen fyllt sin funktion vid tillverkningen, men det var bara fult vid det färdiga resultatet... =( Sen var materialet lite för "matt" ni vet så där så man kan tänka sig att smuts fäster lite för lätt liksom. Jag är väl kräsen och överpetig, men på bilderna man sett så har jag upplevt dem stilrenare helt enkelt bara.

Nog om det. Efter Bromma Zoo blev det shopping med familjen i Bromma i den stora gallerian, fy f-n vad bra det var där!! Det var faktiskt första gången vi var där. Jag kommer absolut åka dit fler gånger! Ofta har vi åkt till Skärholmen bara för att det är enkelt att svänga in där, men nu kommer vi helt klart åka en bit till för det är det så himla värt! Skitfina butiker och stort och fräscht! Inga kläder slängda på golvet och inga långa köer, me like!! Efter det åkte vi till våra vänner i Västerljung och åt middag och hade en helkväll tillsammans. Mycket trevligt!

Idag hade vi fullt hus här hemma. Först kom en gammal klasskompis till mig och fikade med sin sambo och son och sen kom en familj och hämtade Patriks akvarium som han sålde. Efter det gick vi hem till Patriks syster och firade hennes dotter som fyllde 3 år, tiden går sannerligen fort, det känns som att hon var en nyfödd bebis förra veckan!

Nu har jag precis nattat barnen och ska ägna mig åt min bättre hälft en stund innan kudden kallar.

pEi Pod

Dessa supersnygga kattbäddar gör sig väl i de flesta hem, speciellt om du hör till dem som tycker om att ha en stilren inredning. Jag är jättesugen på att köpa ett sånt här vitt ägg med rosa kudde i. Jag tänkte i så fall ha det på bänken i tvättstugan, katterna gillar ju att ligga där när torktumlaren är igång och avger massor med värme, men eftersom jag inte har någon bädd eller några textilier där uppe så ser det så hårt ut för dem så en sån här skulle med största sannolikhet uppskattas av mina katter!
Dessa finns bla att köpa här: http://www.cattio.com/ 


Klätterträd för katterna

Vi har en klätterställning under trappen som katterna gillar att rejsa uppför och det är en ställning med sisalgarn och ekhyllplan som min man byggt själv eftersom vi tycker de som finns att köpa är så fula. Men det är nu 2,½ år gammalt och är visserligen inte särskilt slitet som man tycker det kanske borde vara i och med att vi faktiskt har 3 katter hemma och har haft en kull med 5 ungar plus att vi snart väntar smått igen. Så nu börjar det bli dags att införskaffa ett nytt och större och jag totalvägrar skaffa ett med djurtassar på, jag är smått allergisk mot dessa mönster på djurbäddar och klätterställningar, får nästa rysningar bara av tanken... Nu tycker jag ju iof inte att några klätterträd är speciellt snygga över huvud taget, men dessa Banana Leaf-träd är ändå rätt ok. Har man en katt eller fler så måste man ju ändå ha någonting de kan klösa på, sova i och ha roligt på, och eftersom våra katter blivit fler så måste de ju också få mer platser att vara på.
Så ett sånt här blir det med stor sannolikhet! Men om ni som läser har tips på andra snygga modeller så skriv det till mig snälla!!



Kram på er!

Tacksamhetsdagbok

För några år sedan såg jag ett program av Oprah Winfrey. När det sändes var jag i en riktig livssvacka. Jag hade ständig magvärk pga endometriosen jag hade då och var otröstligt ledsen över vår ofrivilliga barnlöshet och all min övervikt.
Och i just det här programmet pratade Oprah om det här med att vända om när man mår dåligt. Hon hade en läkare, en psykolog och en beteendevetare inbjudna som gäster i studion och de pratade om den här "Tacksamhetsdagboken".
Det var precis det jag behövde just då. Jag hade fastnat i ett tråkigt beteende med låga tankar om mig själv och mitt liv. Eftersom jag inte lyckades bli gravid så kände jag att min "kvinnlighet" gled mig ur händerna och jag ansåg mig själv vara oduglig på flera plan som människa.
Men den här tacksamhetsdagboken fick mig faktiskt att vända om.
Man ska varje dag skriva om NÅGOT som gjort en glad, något fint någon gjort för en eller något snällt någon sagt till en.
Jag började skriva och upptäckte att jag hade massor i mitt liv att vara tacksam för!
Meningen med denna bok var att man när man föll ner i en svacka skulle man bläddra runt lite i sin bok för att påminna sig själv om hur bra man faktiskt har det.
Nu har det dock gått lång tid sen jag skrev i min dagbok sist och i ärlighetens namn så hade jag faktiskt glömt bort att jag har den. Men så såg jag Oprahs absolut sista avsnitt idag där hon återigen nämnde Tacksamhetsdagboken och då rotade jag genast fram min bok. Och så läste jag några sidor från 2002 då hästar var en stor del av mitt liv.
Jag hade en helt underbar halvblods-vallack som hette Laronne. Han var efter en rätt känd hingst som hette Imperator. Jag kan än i dag sakna min fina underbara häst som var en av mina bästa vänner då i livet. Hur ledsen jag än var över mycket som hände ibland då så var kärleken till Patrik och mina hästar enorm och jag vet att när jag fått skriva av mig om det som fick mig att må bra så var man ju rätt fokuserad på det och det piggade faktiskt upp då. Sen är det ju intressant att verkligen se svart på vitt hur man utvecklas som människa genom åren och hur ens intressen skiftar. För mig har det gått från hästar till småbarn och familj med katter och resor som intressen.
Så dagens glödheta tips till alla, vare sig man är en munter filur eller en ledsen själ - Skriv tacksamhetsdagbok! Det är helt underbart att ha för att läsa i när som helst sen genom hela livet! =)

Min favoritklocka...

...kommer från Oxxo. Denna har jag köpt på min favoritbutik i Trosa, Lady M.



Tänk om det skulle hända dig...

Just nu har vi massor att göra på jobbet och vi håller på att byta lokaler till helt nybyggda ljusa fina lokaler, men flytten tar tid och det är rätt svårt att genomföra en flytt när man har massor att göra. Men man ska verkligen inte klaga på att man har mycket att göra. Jag älskar mitt jobb och skulle inte byta mot något annat jobb i världen. Sen läser jag ju "Amerika på dekis"-följetången varje dag i Aftonbladet och påminns då om hur snabbt allt kan vända. Människor som levt normala liv precis som vi stupar nu och har inte ens råd med sina läkarbesök eftersom deras lands ekonomi stupat rakt ner i avgrunden. Man fattar då hur människor som tidigare varit hederliga medborgare tvingas in i kriminalitet för att på något vis kunna ställa mat på sin familjs bord eller ha råd att köpa medicin till sina sjuka barn. Det går inte ens att greppa hur det är att förlora allt man har. Jag tar ju massor med saker för givna hela tiden. Jag bara knäpper på TV:n och steker på fläskfilen och fluffar min sallad och sen höjer jag värmen på våra element. Jag tar bilen, bara för att det regnar lite ute när jag ska ner på stan för att hämta ut mina paket på posten.
Hur många människor runt om i världen har inte ens en TV? Och hur många i världen har kött och sallad på sina tallrikar? Hur många får inte rota i sopor för att få sig något att äta? Att ha värme hemma och en bil, det är inte ens tänkbart för väldigt många människor. Vi lever med en alltför ofta ouppskattad lyx som vi inte ens vet om. Vi fattar inte hur bra vi har det. Jag kan erkänna att mina största bekymmer för dagen varit dessa: "Var sjutton är min äldsta flickas läsjournal??" och "Varför får jag alltid finnar innan jag ska ha mens?" Och "Usch vad jobbigt att jag ska behöva köra själv till Uppsala om några veckor, jag som avskyr att köra långa sträckor ensam..." Inga stora bekymmer, men så blir allting relativt. Helt klart.

Man får göra så gott man kan för att hjälpa till med det man kan därifrån i livet man är och utefter de förutsättningar man har. Jag menar inte alls att man ska gå omkring med dåligt samvete för att man har det bra, absolut inte! Men om man känner att man har det bra så kan man kanske bidra till dem som har det sämre på ett eller annat sätt. Kanske skänka urvuxna kläder till Röda korset eller ge ett litet bidrag till någon forskning för diverse sjukdomar. Man kan alltid hjälpa någon någonstans och det är det jag menar, alltså lev livet så lyckligt man bara kan, men tänk på att rätt som det är så KAN det hända att det är en själv som sitter i en husvagn och lever på matkuponger från socialen...

Så uppskatta era liv mina kära läsare! Var glada för era jobb (även om det kan vara supertrist ibland) och era varma sängar och era mätta magar, och framför allt, om ni är friska, var glada för er goda hälsa!!

Kram på er alla.


Utställning idag

Idag har vi spenderat dagen i Norrköping där vi ställt ut Bruno och Noomi. Det gick jättebra! Noomi fick CAC och BIV! Bruno fick Ex1! Vi hade Gary Powell som domare och han tyckte jättemycket om mina katter! Patrik och barnen var med och det gick så himla bra, det kan ju lätt bli lite småtråkigt för barnen eftersom dagen blir rätt så lång, men dagen flöt på utan ett enda "när kan vi åka hem??" Så jag var inte bara stolt över mina katter idag utan även över våra småtjejer som faktiskt fick en varsin medalj när dagen var slut utav vår burgranne som utnämnde flickorna till "Världens bästa barn" INTE ILLA!! ;-)

Här nedan följer nu en bildbomb från idag! Första bilden är på Noomi och domaren Gary Powell.



Och här är Bruno uppe hos domaren:







Noomi efter att hon vunnit BIV:en



Jag med Noomi. det var där vackra Peyral gick vidare till panel:







Marc Jacobs

Jag är kär i min nya Marc Jacobs-clutch som jag fick av världens bäste make! Det var en lite tidig bröllopspresent och jag är världens lyckligaste som får så fina presenter av honom. Han är verkligen bäst! =))))

En oktoberdag på sjön

Jag och Patrik har ju den fantastiska förmånen att sluta kl 13 på fredagar, så då brukar det finnas tid för att starta helgen lite tidigare än annars. Idag åkte vi faktiskt ut på sjön med barnen och fiskade. Det var helt underbart!!
Vi hade klätt oss varmt och solen sken och det var näst intill vindstilla så ingen av oss frös över huvud taget. Vi fiskade och hoppades naturligtvis på att få napp, men det blev ingenting alls... =( Lite synd eftersom vi ska plocka upp båten för säsongen imorgon, men det är ingen fara, vi har ju hela livet på oss!
När vi vände hemåt sa båda flickorna att det här var deras bästa oktoberdag någonsin och jag är faktiskt beredd att instämma med dem!
Att jag dessutom fick löneökning idag gjorde ju inte helgens start tråkigare direkt, det tackar vi ödmjukast för! Tack tack Drömmis! =)

Här nedan kommer en riktig bildbomb från vår tur på sjön idag!
Kram på er mina läsare, ha en skön helg nu!























Drömmen om ett barn

Ikväll har TV3 visat ett program som heter Drömmen om ett barn. Det handlar om par som lever med och lider av ofrivillig barnlöshet.
Ett par gör just nu en IVF-behandling. Det gjorde jag och min man med för 8 år sedan och jag minns än idag varenda känsla och varenda liten fundering man hade då. Hur man slets mellan hopp och förtvivlan.
Gud vad man slängs tillbaka in i alla dessa känslor när man ser detta paret på tv. Allt dem beskriver och säger är ju sådant som fanns i våra tankar då med. Och lokalerna och instrumenten är ju precis så som de var för oss med när vi var på Carl Von Linné-kliniken för över 8 år sedan.
Tårarna rinner nerför min kinder när jag hör dem prata och jag känner en sån enormt stor kärlek och värme och tacksamhet för att vi fick våra fina döttrar till slut.
Det går inte ens att beskriva hur lyckliga vi var när vi till slut fick veta att vi skulle bli föräldrar.
Nu ska jag gå upp och bädda om mina fina flickor som redan sover och lägga mig hos dem båda en stund och bara lyssna på deras underbara andetag. För ingenting i världen är viktigare än dem. Ingenting.

Min inspiration

Alla människor finner ibland inspiration på sina olika håll i livet och jag tänkte berätta lite om var jag hämtar min inspiration till att vara en bättre människa.
Jag får min inspiration på vitt bredda håll, hos helt olika människor och av olika anledningar.

För flera år sen såg jag ett program på SVT där Caroline Af Ugglas var gäst. Hon pratade om sin "Husgud" när hon fick frågan om hon var religös. Alltså hon menade att hon varje dag tillber sitt egna inre, och uppskattar den kroppen hon faktiskt blivit "tilldelad". Hon lovade sig själv att varje dag prisa sig själv för den hon är. Hon är en människa som på ett totalt "oegocentriskt" vis verkligen ÄLSKAR sig själv och hennes självförtoende riktigt strålar!
Många som får höra att hon är en stor inspiration för mig höjer lite på ögonbrynen eller rynkar på näsan. För hon är ju en väldigt karismatiskt och färgstark person som sannerligen sticker ut från mängden. Men faktum är att hon är en väldigt klok människa som har värderingar som jag mer än gärna instämmer med.

Sen blev jag ju jätteinspirerad av en tjej som jag träffade på Teneriffa. Hon Heter Catrin och hon såg bara så sund ut! Hon såg så vältränad och frisk ut och så hade hon ett sånt skönt lugn i hela sin aura. Hon peppade mig (helt ovetande!) jättemycket till att börja leva mycket nyttigare och vilja ta hand om mig både inifrån och ut. Och när man "tar hand om sig själv" så tar man ju även hand om alla som står en nära. Om jag mår bra och känner mig som en sundare människa så smittar min glädje på de som är omkring mig och jag bli ju en roligare mamma och en "mysigare" fru ^^

Sen har ju jag min asgrymma moster som får mig att må bra bara av tanken på henne. Hon är världens häftigaste och har ett jättefint inre likväl som ett glamoröst yttre. Hon har alltid varit tipptopp! Hon har alltid så fina kläder och är väldigt ömsint och omtänksam. Hon har sin villa i Trosa och sin lägenhet på Kungsholmen och pendlar där emellan. När jag blir äldre och inte har hemmaboende barn längre så vill jag leva lite som hon. Kanske ha en lägenhet i stan och kunna åka dit när jag behöver få känna lite puls och sen kunna komma hem till min lugna oas i Trosa. Ända sen jag var barn har jag beundrat henne så mycket och jag vet hur mycket jag önskade att vi kunde ses mer. Och jag förstod nog inte riktigt varför hon inte kunde hälsa på oss mer än hon gjorde men när man blir vuxen själv så ser man ju allt på ett nytt sätt. Jobb och ens egna familj tar ju sin lilla tid och det måste det få göra.
Jag tycker det kan vara svårt att hitta männsikor idag som är naturligt glammiga men hon är det defentivt!

En annan av mina stora inspirationer i livet är min tvillingsyster.
Vi är inte det minsta lika varandra på något vis. Hon är naturligt blond och jag är naturligt mörk. Och när man ser till våra personligheter så skulle man inte ens kunna tro att vi var släkt. Hon har sedan sin studentdag för 12 år sedan levt med ständig värk, för den dagen var den första dagen hon fick känningar av sin reumatism som sedan eskalerade väldigt snabbt och utveckladesså pass så hon fick steloperara sin ena handled och så har hon operarat ett knä. En period när hon var under medicinsk utredning så körde jag henne rätt ofta till sjukhuset eftersom jag ändå var föräldraledig. En gång fick hon en kortisonspruta som gav den värsta smärta hon någonsin upplevt (innan den hjälpte) och mitt hjärta grät floder för henne då. En annan gång var jag med henne till vårdcentralen och då var hon riktigt dålig. Hon fick gå in och träffa en sjuksköterska för att få en spruta och helt plötsligt sprang sköterskan ut och skrek efter en läkare. Jag som satt i väntrummet for ju upp som en raket och rusade fram men fick inte komma in. Jag fick tålmodigt vänta utanför. Det var ingen fara, hon hade "bara" svimmat av när dem gav henne sprutan. Men att stå brevid sin syster som ser så jäkla tunn och sjuk ut är skitjobbigt, man vill kunna hjälpa henne men kan inte. 
Hur som helst så insprerar hon mig varje dag med sin ständiga kämparglöd. Hur jobbigt det än är så "gnäller" hon inte. Hon biter ihop och kämpar på ändå. 
Vissa dagar så känner jag kanske för att stanna hemma för att jag är snorig och har huvudvärk. Men så tänker jag på henne som inte ens kunde knyta sin dotters skor igår men ändå kämpade på och promenerade till parken för att lyfta henne i och ur gungor och ge fart och gräva sandslott i sandlådan. För det här är hennes vardag. Hon skulle kunna lägga sig under täcket och säga att hon inte kan eller orkar eller ens vill, men hon har ju valt att LEVA sitt liv fullt ut och då duger det inget till att dra täcket över huvudet och deppa över hur orättvist allting är.
Det för mig är sann inspiration!!

Nu har jag fått skriva av mig lite och hoppas att ni mina läsare lyfter blicken och ser er omkring för överallt omkring er så finns det saker och människor att hämta kraft och energi ifrån för att stärka era självförtoenden och själar. 

Gravidmagen tar fart!

Men det är inte min mage!! No no no, jag är så nöjd så med att ha två människobarn... ^^  
Gravidmagen sitter på min fina Devon Rex-hona Nova. Hon har redan gått upp 900 gram och har 23 dagar kvar innan beräknat förlossningsdatum. Jag tycker hennes mage är så fin och nu längtar jag som en toka efter att kunna känna fostrena röra sig där inne.

Igår fick jag hem lite Odd Molly scincare-produkter och jag måste säga att mamma hade rätt, dem är bra! =)
Handkrämen är väldigt dryg och gör händerna superlena! MEN, japp, det kommer ett stort MEN. Handkrämen luktar precis som Pampers våtservetter!! Mycket oglammig känlsa att smörja in händerna med något som ger en "blöjtids-flashbacks" Men jag får försöka se bortom det och istället fokusera på hur otroligt lena mina händer faktiskt blev istället... ;-)
Läppbalsamet var jättebra också och bodyscruben spar jag till helgen när jag har tid att njuta av lyxkänslan jag hoppas ska infinna då ^^

Här nedan kommer en bild på vår lilla gravidmage. Ta hand om er alla mina läsare! =)

Spadag!

Efter 2 veckor i vågrätt läge så är det skönt att få komma upp och röra på sig lite. Och så var det väldigt välbehövligt att få snygga till mig också, det behövdes kan jag lova...  
Så idag blev det hemma-spa för min del, och hur skönt är inte det?
Först fick mina fötter sig en redig omgång med fotfilen, nu är de lena som en babyrumpa, och det var alldeles för länge sen jag brydde mig om dem stackarna så dem var inte vackra när jag började. Men efter lite fotkräm och nagellack så skäms jag inte längre över dem i alla fall! ;-)
Sen blev det hårinpackning och ansiktsbehandling. Jag la en ansiktsmask med persika i från Body Shop och den doftade så gott! Sen smörjde jag in mig med en Kunzea-kräm från Gunnarshögs Gård, aldrig tidigare har jag haft ett lenare ansikte! Den är så himla bra! och dryg, man behöver bara ta lite lite!
Efter det blev det promenad med barnen, maken, och hunden, lite uppladdning för veckan som kommer. Till middag svirade Patrik på sig förklädet och grillade fläskfilé, chilikorvar och grillade grönsaker som vi åt klyftpotatis till. Riktig sommarmmat! Om man inte är en människa som gillar kyla så får man ta på sig skygglappar lite så här i början av hösten och låtsas att det fortfarande är sommar! ;-)

Min helt fabolösa släkt

Idag träffade jag en av mina finaste vänner Anna, vi åkte ner på stan och shoppade lite och det var riktigt nice att få sig en nypa frisk luft efter en hel vecka inomhus. Jag handlade en superfin scarf till min moster och lite smink till mig själv. Sen blev det fika hemma hos oss och barnen busade ett par timmar.

Sedan hade mina fina kusiner ordnat en överaskningsfest för min underbara moster som fyllde 60 år!
Alla kom och vi hade så himla trevligt! Kusinerna hade ordnat med smörgåstårtor och gott dricka och lite senare kaffe och fika.
Det blir ju inte så ofta vi träffas allihopa men när vi väl gör det så är det alltid så jäkla roligt för jag har verkligen världens mest fabolösa släkt! Mina mostrar och mina kusiner med sina respektive är dem bästa i världen! Det är sällan jag skrattar som jag gör i deras sällskap och det lever man ju rätt länge på sen. Vi kan verkligen prata om allt, livet, döden och allt där emellan!
På något sätt så är man ju så "hemma" med dem eftersom dem alla känner en utan och innan sedan man var en liten parvel som sprang runt deras ben och busade. Lite lustig känlsa att se sina egna barn leka med sina jämnåriga sysslingar som man själv lekte när vi kusiner var mindre. Jag minns att jag älskade våra stora sammankomster när någon i släkten hade storkalas, man sprang omkring och lekte kurragömma och provade mormors pälsar i stora klädkammaren och nu gör våra barn likadant. Jag ler i hjärtat så det nästan krusar sig när jag ser hur allting upprepar sig. 
Det blev en del reseprat med min kusin som varit flygvärdinna, hennes sambo är pilot på SAS också så dem har ju sett rätt mycket av världen så nu sitter jag här och drömmer om alla ställen jag vill åka till. Men så pratade vi också om hur saker och ting snabbt kan förändras och hur man ska ta till vara på alla stunder tillsammans. Sanna ord som man ska ta fasta på mer ordentligt.

However, efter en hel dag med mycket skratt och glada toner så ska det faktiskt bli rätt skönt att sjunka ner i tv-soffan med familjen och djuren och titta på något roligt på tv.

Fredag

Och det är helt underbart! Massa ljus tända, middagen intagen och lite höstrusk utanför fönstrena. Familjen är samlad och snart ska vi bänka oss i soffan för klassiskt fredagsmys, awesome!

Idag har jag faktiskt mått rätt skapligt, tror det kan vända nu, lite mer vila bara sen ska jag vara back on track igen, jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar min träning, jag avskyr att inte få vara mitt vanliga jag!

Idag åkte min kära make ner till vårt postombud och hämtade ut två paket åt mig, ett från Lindex och ett från H&M. Från Lindex kom det där Bröstcancerarmbandet jag bloggade om förra veckan. Det var jättefint.
Från H&M kom ett lite större paket. Det var lite kläder till barnen och lite vinteraccesoarer till mig. Bl.a skinnhandskar, mössa, tubhalsduk, men det bästa av allt var nog de stora guldörhängena, älskar dem! Den här hösten har jag verkligen fastnat för guld, och då gärna stort guld. Det i kombination med mattsvart tycker jag är vrålsnyggt! Sen är det så klart som grädden på moset om man piffar sin outfit med en liten färgklick. Jag läste tidigt i höstas i ett nummer av ELLE att den här höstens mode hämtade inspiration från sekelskiftets juvelskrin och jag måste verkligen säga att jag älskar det! Något jag saknar men aldrig riktigt kommer mig för att köpa är antingen en skinnväska, skinnhandskar, halsduk eller en väska i konjaksbrunt. Jag tycker det är sååå snyggt, men det är så himla mycket INTE jag! Vet inte varför för jag tycker verkligen det är supersnyggt! Men det blir alltid så när jag står och väljer mellan konjaksbruna produkter och exempelvis svarta att jag väljer svart. Mesigt - Yes I know! ^^

Helgen kommer bla bestå av överrskningsfest för en underbar släkting med bästa kusinerna, det kommer bli jättekul! Och ikväll ska jag och min man se den senaste Pirates of the Carribean, hoppas den är lika bra som föregångarna.

Jag hoppas att ni alla får en härlig helg! Kram på er alla mina läsare

Om min mamma säger...

...att dessa produkter är bra, då är dem garanterat det för hon om någon är kräsen med sina hudvårdsprodukter och jag litar på henne fullt ut gällande detta. Så på både hennes och min önskelista står nu dessa fina produkter ur Odd Mollys hudvårdsserie.

En helt fantastiskt fin låt...

http://www.youtube.com/watch?v=C8QJmI_V3j4&ob=av2e 

Ett måste att se för alla som är intresserade av kattavel!

http://www.youtube.com/watch?v=9BGs6MeuYyQ&feature=feedwll&list=WL 

Glöm inte att det är uppdelat i 5 avsnitt, men det är bara att klicka sig vidare efter ett avsnitt är slut.

Sen måste jag ju bara länka till denna också, bara för att det är så sött:

http://www.youtube.com/watch?v=Vw4KVoEVcr0&feature=related 

Och så en länk från vårat katteri, SE*Novafolket, det är vår allra första kull som gav oss så mycket glädje och goda skratt, gud vad vi alla älskade dessa kattungar, men vi vet att dem alla har de bästa hemmen man kunde önska sig:

http://www.youtube.com/watch?v=2jyGUyPMQRM&feature=mfu_in_order&list=UL

Today´s finest

...kommer från Lady M i Trosa och är denna underbara lilla clutch.
Dem är så fina så jag var tvungen att köpa en till min svägerska med, men hon fick en i puderrosa, minst lika snygg!

Kanelbullens dag och 112

Idag är det kanelbullens dag och mina flickor och min make tog över köket för världens bullbak. Me like! 
På kvällen serverades sedan varma nybakade kanelbullar med saft och kall mjölk, himlans gott!
Vi hade alldeles precis lagom dukat upp fikabordet till tv-programmet "112 På liv och död" och ikväll var det lite extra spännande eftersom min man som är brandman var med! Det känns konstigt att se honom så där på tv, i en helt annan roll än sin "hemmaroll". Jag hörde hans röst och den är ju min mest bekanta röst i livet men att se honom i tv-rutan är ju jättekonstigt. Men samtidigt så är jag så klart ju stolt för jag vet att han gör ett bra jobb och är en duktig brandman.

Vi har känt varandra länge och i december firar vi 18 år som ett par. Tiden går fort. Speciellt sedan våra barn kom. Och i ärlighetens namn så tänker jag varje dag på hur lycklig han gör mig. Vi har det bra, alltså verkligt bra. Vi bråkar aldrig, och kan lösa alla meningskiljaktigheter genom att prata om det. Hemligheten? Vi ger varandra utrymme. Han gör sina grejer utan gnäll från mig att det kostar mycket pengar eller tar tid och vice versa. Vi lyssnar och låter den andra prata klart. Och så klart tillit. Vi litar på varandra fullt ut. Och så självklart samma tråkiga humor, haha! Det tror jag är receptet på ett lyckat äktenskap.

Ta hand om er alla mina läsare!

Boomerang

Äntligen har jag fått hem min Boomerang Alexandra Down Jacket. Den är köpt på Boomerangbutiken i Skärholmen, Stockholm. Pälsen är också köpt i Skärholmen men på Johnells-butiken.
Så här ser den ut på, kanske en av de snyggaste vinterjackorna jag haft, om jag får lov att säga så... ^^

Varmt!

Igår var det den 1:a oktober och min lillasysters födelsedag. Och vilken sommarvärme vi hade! Jag som legat nerbäddad sjuk hela veckan tog mina första steg utanför hemmet på förmddagen.
Jag åkte ner på stan för att uträtta lite ärenden och sen bar det iväg på 2 födelsedagskalas efter varandra.
Efter dem var färdiga åkte jag hem till min underbara fina Jenny och gav henne en present. Jag har saknat henne så mycket men har inte kunnat träffa henne på rätt länge eftersom dem har flyttat och sen har ju jag varit sjuk, men nu var jag bara tvungen att åka förbi och få se henne. Vi träffades ju iof på hennes 40-årsfest men då var det ju minst sagt huset fullt så vi hann ju inte prata så länge. Vi träffades ju inte så länge igår heller eftersom jag inte ville stanna så länge utifall att jag skulle smitta henne. Men det var skönt att se henne i alla fall.

Efter det åkte jag hem och gjorde mig redo för kvällen som spenderade hos min lillasyster. Hon hade tjejkväll och bjöd på en av mina favoriträtter - Paella! Mums!! Kvällen gick i spanskt tema och det passade ju bra till den oväntade "tropiska" värmen vi blivit bjudna på under hela dagen och sedan även under kvällen!
Vi spelade spel och skrattade mycket, välbehövligt för själ och kropp.

När jag kom hem på natten tyckte jag minsann att mitt energiförråd var återladdat och jag kände mig betydligt piggare, men så vaknade jag mer snorig än tidigare, med en dunkande huvudvärk och en ögoninfalamtion som heter duga!
Suck alltså.
Jag blir så less på det här. Igår när jag cyklade till min lillasyster så kände jag hur enormt mycket jag saknat att få röra på mig, jag blir galen på detta stillasittandet. Nu har jag tagit både Paracetamol, Mollipect, Kokilana och en näve havtornbär så nu måste allting vända. Det säger rätt mycket om hur trött jag är på eländet för jag medicnerar sällan eller aldrig, jag avskyr att behöva preparera kroppen med läkemedel, tror starkt på att det är mycket bättre att låta immunförsvaret få kämpa lite och läka ut infektioner och virus av sig självt, men nu orkade jag helt enkelt inte. Det enda positiva med den här förkylningen är att jag hostat så jag har träningsvärk i magen! ;-)

Min bättre hälft är i skrivande stund ute och träningcyklar på sin nya MTB, gissa hur avundsjuk jag är? Jaja, jag får väl försöka pigga upp mig med något annat roligt, kanske måla naglarna i någon rolig färg eller något sånt =P

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0