Komplettering till stora sommarfesten

Jag handlade skor och ett "överplagg" från Zalando igår. Tänkte ifall det blir kallt på båtturen så kan det vara skönt att ha något över axlarna liksom. Jag kommer åka till Stockholm på lördag med 2 av mina kollegor och köpa det sista "piffet" så som smink och kanske något fint att ha i håret.
För att förhöja det lilla som är kvar av min solbränna från Thailandssemestern vi kom hem från i början av mars har jag köpt Body Bling från Scott Barnes, det ger huden det där lilla exra glowet!
Sen har jag ju givetvis köpt en ny parfym också just för den här kvällen, det blev Cleans Skin den här gången. Älskar hur den doftar! Har 4 andra Clean-parfymer sedan tidigare men ingen har kommit i närheten av Skin, den doftar sommar, rent och fräscht och melon. Att få ha en ny doft på sig när man går på fest förhöjer ju känslan av att man får känna sig lite extra fräsch också. Jag inbillar mig det i alla fall.
Hoppas ni alla får en fin vecka med väme och sol!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0