NU BÖRJAR JAG OM IGEN

TACK till Lina som skriver på den här sajten: http://fitnessguru.se/lina/25891-bilder-fran-min-gamla-tid Texten hon skrivit under bilden på sig själv i brudklänning, den är så himla sann!!
Jag har känt mig trött och oinspirerad den senaste tiden och kommit helt ifrån min träning, men så vill jag inte leva och jag trivs inte med den jag blir när jag inte tränar. Så klart man blir trött liksom när man inte rör på sig pch struntar i vad man äter. Det kan ju tom en apa räkna ut. 
Jag är en väldigt aktiv människa på flera sätt i livet som hela tiden har femton järn i elden, och när jag tränar så får jag liksom lätta på trycket och får då utlopp för mycket av allt runt om mig. Endorfinutsläppet som blir när man tränar är nästan livsviktigt för mitt välbefinnande!

Nu jäklar kör vi igen!! Det ska bli så skönt och roligt att komma igång igen!!

Imorgon ska jag sätta mig ner och skriva matsedel och tränings-schema. Jag känner mig så galet taggad!! =)))

Ha en skön helg alla!

* Lounge For Stars *

Jag trodde aldrig att jag skulle bli en bloggare, men jag har nog helt enkelt för mycket att dela med mig av här i livet. I den här bloggen tänkte jag skriva om mig, mitt liv och en del av vad som sker runt om mig. Tänkte dela med mig av kloka ord jag hör och har hört. Men denna blogg kommer även handla om mode och inredning som hör till mina stora intressen, och även om min kattuppfödning (Devon Rex-katter) som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Jag kommer även skriva en del om träning och nyttig mat. Hoppas ni ska hitta något ni tycker är läsvärt här hos mig. // Therese

RSS 2.0